Herrens Veje

 

 

Billede1.jpg

 

I foråret 2016 blev jeg kontaktet af Danmarks Radio, da rekvisitionschefen bag DR1’s nye dramaserie ’Herrens Veje’ på forunderlig vis havde fundet vej til min hjemmeside. Hun havde, som hun sagde, forelsket sig i mange af mine værker, og ville gerne bruge dem i dekorationen i serien, da de modsvarede netop den stemning, som de søgte at skabe i serien.  

Da jeg senere blev klar over seriens tema, som giver dyb mening i forhold til den proces, jeg selv har gennemgået i mit liv og dermed i min kunst, blev jeg dybt bevæget og taknemmelig.

Undervejs, mens indspilningerne har fundet sted, er det forekommet mig meget uvirkeligt at være en del af projektet, men jeg ved nu, langt ud over min forstand, hvor stort det er, selvom jeg intet forstår, og at det er meningen.

”Serien arbejder med trosbegrebet i en bredere sammenhæng, som det, der leder vores vej igennem tilværelsen. Vækkelsen - når troen søger bolig i os, og fortabelsen – når troen forlader os – er seriens dramatiske yderpunkter og de ekstremer, som de fleste af hovedpersonerne gennemlever på deres rejse i ’Herrens Veje’. (Camilla Hammerich, Producent).

(Link til Herrens Veje, facebook)

Det første afsnit af 1. sæson af ’Herrens Veje’ bliver sendt søndag d. 24. september 2017.

 

 Christina Louise Christiansen, september 2017.